Equilibrium Consultancy          


equilibrium-p

 


ContactEquilibrium Consultancy
Willem F. van der Bend


Tel:Mail:


Het bezoekadres is:  Herengracht 450, te Amsterdam

Hoe het kantoor te bereiken:
U komt binnen bij de hoofdingang op Herengracht 450.  Aldaar is een receptie waar u zich kunt melden. Dit hoeft niet uitgebreid, maar het is wel handig om aan te geven dat u voor Equilibrium of Willem komt.  

U loopt daarna langs de receptie naar rechts en steekt recht de zaal door, richting de deuropening links naast de kassa van de eetzaal. U gaat hier de trap op naar de 1e verdieping, het eerste plateau. Aldaar gaat u naar rechts en ziet u even verder  een kleine lift aan uw rechterhand. U neemt deze lift naar de 4de verdieping.

Eenmaal aangekomen slaat u linksaf en loopt u het trappetje af.  Aan het einde van de gang loopt u tegen twee deuren aan.  Rechts een houten deur en links een glazen deur. Het is de rechter deur. Komt u gerust binnen, er is een wachtkamer.

Mocht u de lift niet willen nemen vanaf de 1e verdieping, neemt u dezelfde trap naar de 3e verdieping.  Aangekomen op de 3e verdieping ziet u recht voor u weer een trap, dit is de trap naar de 4e verdieping.  Eenmaal aangekomen op de 4e verdieping is het de eerste (houten) deur aan uw rechterhand. 

Postadres: Equilibrium, 
                 t.a.v. W.F. van der Bend, 
                 Herengracht 454
                 1017 CA, Amsterdam

 

Mocht u beslissen met de auto te komen: Let op het is lastig parkeren op de Herengracht. Parkeergarages in de nabije omgeving:

Parking Geelvinck | Reguliersdwarsstraat, Amsterdam (ingang vanaf Vijzelgracht)

Parking De Hoofdstad | Prinsengracht 540, 1017 KK Amsterdam

Parkeergarage Koningsplein | Grachtengordel-Zuid, Amsterdam

Parkeergarage Molenpad | Molenpad 16, 1016 GM Amsterdam


 

-
Kinder- en jeugdpsychiater en psychiater voor volwassenen© MarcoZoutmanDesign
 
Equilibrium-p en montreux